Saturday, August 30, 2014

AVON New In #2


























Pozdrav beauty svijete! Dok sam jutros razmišljala o čemu ću vam pisati, poštar mi je javio kako mi je stigla vrećica sa Avonovim proizvodima. U pitanju su ova četiri proizvoda, o kojima ću vam reći nešto više u nastavku. :)



























Planet Spa Perfectly Purifying Body Butter sadrži minerale mrtvog mora. O njemu vam mogu reći i nešto više jer sam imala priliku da ga probam ranije. Puter je idealan za osobe sa suhom kožom jer pruža dugotrajnu hidrataciju, čini kožu mekanom i svilenkastom. Veliki plus je i upijanje ovog putera jer nakon nanošenja ne ostavlja masne tragove. Dolazi u atraktivnoj teglici od 200 ml i ima svjež miris. U brošuri C13 Planet Spa proizvodi iz linije Dead Sea Minerals su na sniženju tako da ovu teglicu možete nabaviti po cijeni od 20,50KM.




























Maskara za volumen BIG & daring za koju Avon kaže kako će vam pružiti 6x gušće trepavice svilenkaste glatkoće, bez grudvica i bez razmazivanja. Njena zaobljena četkica odgovara prirodnom obliku trepavica i ima višeslojne čekinje koje dopiru do svake trepavice i savršeno razdvajaju od korijena do vrha. Inovativna kremasta- gel formula maskare koja se nanosi u više slojeva s kolagenom i proteinima za veću elastičnost i mekoću. Moram priznati da se veselim isprobavanju ove maskare jer mi se četkica veoma sviđa. Maskara sadrži 10 ml proizvoda, a cijena u brošuri C13 joj je 8,90KM.

























Luxe tekući eyeliner dolazi u lijepoj zlatnoj tubi, dostupan je u dvije nijanse i sadrži količinu od 1,8 ml.


























Losion za uklanjanje šminke sa očiju dolazi u ambalaži od 150 ml. U brošuri C13 će vas koštati samo 2,50 KM ukoliko naručite bilo koji proizvod sa str. 2-11. Koristila sam ga kako bih skinula swatchani luxe eyeliner, i veoma nježno ga je uklonio.

*PR uzorak


4 comments:

  1. Odličan post!
    Baš bih da probam ovu BIG & daring maskaru :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti :) I meni maskara izgleda veoma primamljivo. :)

      Delete
  2. odstranjivač sam nekad imala i ja i bio mi je super

    ReplyDelete