Sunday, August 3, 2014

Maybelline Color Tattoo 24 hr Hot or Not?

Pozdrav drage moje, danas vam donosim recenziju jedne nijanse iz megapopularne Maybelline Color Tattoo gel-cream kolekcije. Radi se o nijansi 85- Light in Purple, koja je za mene ogromno razočarenje. Ovu nijansu sam dobila na poklon i uopšte nisam oduševljena. Probala sam je više puta u nadi da ću je zavoljeti, no svaki put sam se dodatno razočarala. Color Tattoo krem sjene dostupne su u staklenoj ambalaži koja sadrži 4 grama proizvoda, a cijena im je oko 10 KM.




















































Sama nijansa je predivna, problem nailazi kada se ta nijansa nanese na kapak i izgleda ovako:























































Njena kremasta tekstura me naprosto oduševila, ali kad sam je swatchala vidjela sam kako se neravnomjerno nanosi. Pigmentacija joj takođe nije jača strana, s obzirom da morate nanijeti debeli sloj kako bi izgledala onakva kakvu je vidite u ambalaži.  Kada gledate direktno u nju, ona izgleda lijepo, ali kada gledate iz drugog ugla, to je sasvim druga priča.Vjerovatno je problem samo u ovoj nijansi, te ću kupiti i isprobati neku drugu nijansu i nadati se da će me oboriti s nogu.

Jeste li vi isprobale Maybelline Color Tattoo sjenila, ako jeste kakvi su vaši utisci?

Do idućeg čitanja,
Love, 
Merima

4 comments:

  1. Baš ovih dana planiram uraditi recenziju Color Tattoo sjenila koje ni mene nije posebno oduševilo, baš zbog (slabe) pigmentacije!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ja pomislila da sam jedina. Puno su mi draže Catrice Made to Stay.

      Delete
  2. Sve je super, jako mi se svidja ovaj post i inace volim ovakve boje ali imam jednu primjdbu a to je kad sam otvorio ovaj post prvo sto sam procitao je: "Pozdrav drage moje"
    Malo mi je cudno kada mi se neko obraca npr. "Drage moje" ili "Pozdrav djevojke"
    Sto se tice posta i opcenito citavog bloga, dizajna, to je cista desetka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izvinjavam se, nisam znala da me čita muška populacija. :D

      Delete