Monday, August 11, 2014

What's in My Bag

Hello everybody!

Danas vam donosim jedan random post u kojem ću vam pokazati šta se nalazi u mojoj torbi. Kada ne idem na fakultet, sadržaj moje torbe izgleda kao Pandorina kutija.  Često mijenjam torbe, kao i njihov sadržaj. Ukoliko vas zanima šta se nalazi u torbi koju trenutno nosim, zavirite u ovaj post. :)


























Ovu torbu sam dobila od mame na poklon prije dvije godine. Veoma mi je draga, iako je ne nosim previše često jer mi nekada bude teško kombinovati je sa odjećom koju nosim.

























Novčanik kojim sam jako zadovoljna, kupljen je na ebay-u za 8 KM. Naočare su takođe sa ebay-a i koštale su nekih 6 KM. Tu su žvake, mobitel i  random račun.


























Nisam bila svjesna koliko proizvoda za usne imam u torbi. Tu su: Essence Be Loud jumbo sheer stick, Manhattan soft mat lipcream, Essence labelo, Astor Soft Sensation i Terra Naturi tasty lipgloss za kojim nisam pretjerano luda. Long Avenue je parfem koji me oduševio a pisala sam o njemu u mirisnom postu. Autan- saveznik u borbi protiv komaraca kojeg uvijek nosim sa sobom i Septivon gel za dezinfekciju ruku. Tu je ogledalce, nedavno nošene minđuše, ključevi i knjiga koju trenutno čitam.


Do idućeg čitanja,
Love,
Merima

8 comments:

  1. Novčanik ti je preeeeeeeleeeep

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti, i ja sam prezadovoljna. :) Majka Kina. ^_^

      Delete
  2. Meni je uvijek žao stavljati knjige u torbu, baš se pohabaju i izgledaju kao da su prošle kroz hiljadu ruku.
    Jesi li zadovoljna ovom Essence jumbo olovkom? Sviđa mi se boja, al sam se baš pitala jesu li kvalitetni.
    P.S. Dobronamjerna kritika, kad pišem komentare na postove, pojavljuje se ova provjera, gdje moraš upisati brojeve pa tek ona staviti komentar, ako ti nije problem, skloni tu opciju, brže ide komentarisanje, a i uspori neke koji komentarišu s telefona ili tableta. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zadovoljna sam Essence olovkom, iako su mi mnogo draže Catrice, ako voliš sheer finiš preporučujem. Mnogo hvala za tvoju opasku, odmah skidam provjeru. :)

      Delete
  3. Torba ti je preslatka. Super post :3

    ReplyDelete