Tuesday, September 23, 2014

Essence Wear Berries! Longlasting Lipstick Recenzija

Hi everyone!

Ako vas zanimaju noviteti iz essence kolekcije ruževa, nastavite čitati post. 
*Fotografija preuzeta s interneta

Šta essence kaže o ovim ruževima:

“Long lasting love… you simply have to fall in love with the longlasting lipsticks by essence. the lipsticks provide your lips with intensive color for several hours without drying them out. you’re sure to find whatever you’re looking for – from bright pink to intensive red and chilled-out berry to subtle nude shades. the essence logo on the texture and the matt, black packaging with a ring of color to match the actual color of the lipstick are true eye-catchers!”

U mat pakovanje ruža sam se odmah zaljubila jer je elegantno. Na njemu je "prsten" po kojem znate u kojoj nijansi je ruž. Ovo je jedan od essence noviteta i nisam sigurna da li je trenutno dostupan kod nas. Svoj primjerak sam dobila na poklon od prijateljice. Essence kozmetika ima prihvatljive cijene stoga vjerujem da će cijena ovih ruževa biti pristupačna. 
Veoma lijep detalj je essence logo na samom proizvodu.  
Ruž ima kremastu teksturu i veoma lijepo se nanosi. Potrebno je preći dva do tri puta kako bi nijansa bila predstavljena u pravom svjetlu. Nanošenjem jednog sloja usne izgledaju kao da ste nanijeli labelo u boji. Zbog svoje kremaste teksture ruž ne isušuje usne i ugodan je na usnama. Na mojim izrži dva sata bez ikakvih korekcija ako izbjegavam jelo i piće. Longlasting linija ne sadrži šimeraste niti frosty nijanse što je odlično.  U ambalaži dolazi 3.8 grama proizvoda.


6 comments:

  1. Meni su skroz okej oni samo ne mogu da predjem preko pakovanja. Nekako je previše...bljeh.

    ReplyDelete
  2. U odnosu na prethodna izdanja njihovih ruževa meni su ok. :D

    ReplyDelete
  3. Ja obozavam ove ruzeve. Imam poprilicnu kolekciju ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja ću vjerovatno da ugrabim još koju nijansu. :D

      Delete
  4. Imam nijanse Natural Beauty i Coral Calling i odlicne su mi,sve karakteristike ovih ruzeva si lepo opisala:) I Wear Berries je jako lep i lepo ti stoji. Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Kristina. :) Najradije bih sve nijanse ugrabila. :)

      Delete