Monday, October 13, 2014

AVON Ideal Luminous rumenilo Antique Rose Recenzija

Lijep pozdrav svima!

Nakon grupne recenzije Avonovih ovosezonskih Le True Colour Duo sjenila, na red je došlo i rumenilo iz ove kolekcije nazvano Antique Rose. Rumenila su moja velika slabost, a kako u svojoj kolekciji nisam posjedovala niti jedno Avonovo, razveselilo me isprobavanje i fotkanje istog. (iako je fotografisanje bilo prava muka jer kamera nije pravedna prema ovom proizvodu.)
Rumenilo kao i palete sjenila dolaze u klasičnoj crnoj ambalaži od čvrste plastike sa detaljima u boji bakra. U ovom divnom pakovanju dobit ćete 6 grama proizvoda kao i maleni kist za nanošenje rumenila. Preporučeno je da se potroši u roku od dvije godine nakon otvaranja.

Rumenilo je nježne breskvaste boje sa sitnim roza šimerom. Ambalaža je od kvalitetne crne plastike. Sa unutrašnje strane ambalaže nalazi se ogledalo koje prekriva cijelu površinu poklopca što je veliki plus. U aktuelnoj brošuri cijena ovog proivoda je 14.90 KM, dok je njegova regularna cijena 20 KM.

Ima svilenkastu teksturu, lijepo je pigmentirano i veoma lako se blenda. Na licu šimer nije toliko primijetan niti upadljiv, ali ako ne volite rumenila koja sadrže šimer zaobiđite ovo. Rumenilo je prošlo test od osam sati na licu i veoma je postojano. Koži pruža svježinu i zdrav izgled.

*Fotografisano na dnevnom svjetlu bez blica
*PR uzorak



4 comments:

  1. Ja inače ne volim rumenila, ali ova booja me privlaci skroZ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, stvarno je lijepo. :) Preporučujem ti da pogledaš još neku recenziju jer je zaista teško uslikati ovo rumenilo. :D

      Delete
  2. Jaaoooo kako je ovaj dobar :D

    ReplyDelete