Friday, October 17, 2014

New In #1

Hello everybody!



U ovom postu vidjet ćete stvari koje sam kupila i dobila u proteklih mjesec dana. Nakupilo se tu mnogo stvarčica. Donosim vam slike svih noviteta i od danas se bacam na no buy režim. Naravno, ako želite recenziju nekog proizvoda javite mi. :)
Što se tiče Catrice proizvoda tu je rumenilo iz kolekcije Une, Deux, Trois, ruž, tekući highlighter i baza za sjenilo čijem sam se isprobavanju veselila, ali je nažalost totalno isušena i neupotrebljiva.
Essence Colour Arts bazu sam dobila na poklon, dok su Beach Cruiser i Glam liner ulovljeni na akcijama.

Trebala mi je olovka za oči koju bih koristila umjesto tuša pa sam nabavila L'oreal olovku Super Liner Mat-Matic u nijansi Deep Violet. Takođe, tu je i L'oreal krem sjena u nijansi 08 Baby Pink koju planiram koristiti kao bazu.
O LCN kozmetici iz Miss Piggy kolekcije mogli ste pročitati u OVOM postu. Riječ je o CC kremi, mono sjenilu, sjaju za usne i bronzeru.
 O Avon paletama sjenila iz limitirane kolekcije mogli ste pročitati u OVOM postu.
Još jedan novitet iz Avone je Antique Rose rumenilo.
Flormar paleta sa četiri izvrsno pigmentirana sjenila o kojoj ću pisati recenziju.
Posljednji, moj omiljeni novitet je Golden Rose sjenilo za popunjavanje obrva u nijansi 106

Jeste li vi kupovali ovog mjeseca?

16 comments:

  1. Catricova rumenila su stvarno hvaljena od dosta blogerki, a ja ne volim da ih koristim. Mada moracu da kupim bar jedan da isporbam. Divni noviteti svakako! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti. :) Poznato mi je da ne voliš rumenila, ali moraš probati barem jedno od Catrice-a. :D Mislim da su im upravo rumenila najjači adut. :))

      Delete
  2. prekrasno mi je Catrice rumenilo.. Miss piggy kolekcija je preslatka,, a Avonova sjenila su mi jako lijepa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Catrice rumenilo i Avon sjenila koristim svakodnevno. :D Što se tiče Miss Piggy, slažem se da je kolekcija preslatka. :))

      Delete
  3. Super noviteti :). Dobar izbor- Folmar četvorobojna paleta senki, imala sam i priliku da je isprobam, cena u odnosu na kvalitet mi je ništa, sad čekam da vidim tvoje utiske :). Nove Avon senke su mi zanimljive, možda ih kupim :). Nisi ih lepo linkovala u postu pa sam morala da tražim na blogu više o njima :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Marija. :) Često mi se dešavaju problemi kod linkanja posta ni sama ne znam zašto. Flormar paleta je kod mene izazvala veliko oduševljenje i definitivno ću isprobati još nešto od ovog brenda: :))

      Delete
  4. Miss Piggy je zakon:) ! Najlepse mi je Avon rumenilo,mada je i ostalo lepo :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Kristina, drago mi je da ti se dopadaju noviteti. :)

      Delete
  5. Ja bih rado nabavila ovu Essence bazu, samo ne znam gdje :D Gdje si ti svoju nabavila? Catrice rumenila su mi super!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam svoju dobila na poklon. Nije posebno dobra, slobodno je prekriži sa wish liste. :D Catrice rumenila su zakon! :))

      Delete
  6. Ne znam što mi se više sviđa! :D Sve je stvarno krasno, posebice Catrice i Avon stvarčice ;))

    ReplyDelete
  7. Ta flormar paletica je odlična, imam ju i ja :D i odmah mi se uvukla u favorite :D
    šteta što ti catrice baza ne odgovara, ja sam ju baš mislila nabaviti no ne znam baš...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flormar paleta je prava zvijezda. :D Ja sam smatrala da nešto nije u redu sa mojom Catrice bazom dok nisam vidjela da se i ostalim blogerima nije dopala i da je potpuno beskorisna. :D

      Delete
  8. Svaki put kada vidim nešto lepo iz catrice-a, veoma se iznerviram što mi u Srbiji nemamo ovaj brend. Sviđaju mi se sve stvarčice iz posta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Željka, jako mi je žao što nemate Catrice jer je jedan od mojih omiljenih. :D Nažalost u bazu za sjenu sam se veoma razočarala i nikako je ne preporučujem.

      Delete