Sunday, November 9, 2014

Avon Christian Lacroix Ambre EDP

Novembar je tek počeo, a već sam kupila tri parfema iz Avona jer nisam mogla da odolim njihovim ponudama. Moglo bi se reći da sam opsjednuta parfemima i da ih imam više nego što mogu potrošiti. Juče, u zlatnoj, prazničnoj vrećici na moju adresu je došao i četvrti parfem Christian Lacroix Ambre. Avon kao da je znao šta bi me najviše obradovalo ovog mjeseca. :)
Christian Lacroix Amber je još jedan od mnogih noviteta iz Avona u 2014.-oj godini.
Parfem je najavljen kao miris koji budi čula i maštu, intenzivan, poželjan i senzualan, smješten u kategoriju chypre- gurmanskih mirisa. Otvara se uljem mandarine i crvenog voća koji vode do srca absoluta ruže, jasmina i ružinog drveta, te do baze ambera i tečne karamele. Moderan i bogat, ovaj slojeviti miris sadrži note svježe mandarine, opijajuće note ruže i tečnog karamel jantara. Miris koji je dizajnirao poznati dizajner po najboljoj cijeni ikada.
Pakovanje i amalaža je divna za parfem čija je cijena pristupačna. Bočica je kruškolikog oblika, a zajedno sa kutijom koja ima ombre dizajn, izgleda mi kao idealan ukras ispod blagdanskog bora. Definitivno su primijetne note mandarine i bobičastog crvenog voća koje su na veoma lijep način stopljene sa slatkoćom karamele.
Njegovom trajnošću od 5-6 sati na mojoj koži sam veoma zadovoljna. Na odjeći se zadržava mnogo duže. Na koži parfem postepeno gubi na intenzitetu i bazne note su lakše primijetne. Cijena parfema u brošuri C16 je 29.90 KM, dok je njegova regularna cijena 62 KM. Iskreno se nadam da će u ponudu unijeti i Christian Lacroix Amber parfemske kreme.

*PR Proizvod



8 comments:

  1. Izgleda čarobno. :)

    ReplyDelete
  2. Odlične fotografije!

    ReplyDelete
  3. ovaj nisam probala al imala sam ovakav absinthe i definitivno ga moram opet nabaviti :D
    a sviđa mi se i crveni :) skroz su dobri ovi parfemčići

    ReplyDelete