Sunday, December 28, 2014

Avon New In

U protekla dva mjeseca nisam mogla da odolim ponudama i sniženjima u Avonu pa ću vam u današnjem postu pokazati svoje ulove. Možda sam pretjerala? Ma nee.

Premiere Luxe je idealan zimski parfem. Već dugo je bio na mojoj wish listi, a idealna prilika za kupnju je u aktuelnoj brošuri C17 u kojoj košta samo 25, 90 KM. Parfem iz linije Luxe je predstavljen 2013. godine. Njegove gornje note su crna ribizla, nar i grejpfrut; srednje note su magnolija, gardenija i jasmin; bazne note su sandalovina, pačuli i praline. Veoma je postojan i dugotrajan. Na mojoj koži se zadržava sedam sati. Ove godine je predstavljen još jedan parfem iz Luxe kolekcije pod nazivom Blush. Moram priznati da sam veoma zadovoljna parfemom i da ću ga često nositi u ovim hladnim danima. U luksuznoj bočici se nalazi 50 mililitara proizvoda.
Pur Blanca koji je predstavljen 2003. godine, u brošuri C17 je dobio praznično ruho. Pakovanje je prilagođeno zimskom ugođaju. Miris je lagan i svjež pa će ova toaletna voda biti idealna za proljeće ili ljeto. Na koži se zadržava tri sata. Cijena ove toaletne vode u limitiranom izdanju je 10,90 KM što je veoma povoljno.
Jedan od mojih omiljenih proizvoda iz Avona je toaletna voda Passion Dance. Predstavljen je 2003. godine i u notama sadrži grejp, dinju, lotos, jasmin, narcis, ružu, amber, mahovinu i pačuli. Bočica je crvena, strastvena i veoma dobro pristaje mirisu koji se nalazi unutar nje. U brošuri C17 njegova cijena je 12,90 KM i nisam mogla da odolim ovoj ponudi. Ova toaletna voda je idealna za zimski period i na koži se zadržava šest sati što je svakako pohvalno za toaletnu vodu. 
Incandessence je sačinjen od nota orhideje, stabljike lale i bijelog božura. U transparentnoj, staklenoj bočici nalazi se 50 mililitara proizvoda. Ovo je još jedan jak parfem koji volim nositi u hladnijem periodu. Na mojoj koži ostavlja miris punih devet sati, a na odjeći se zadržava mnogo duže. Od sada ovaj parfem dolazi u novom pakovanju.
Posljednji parfem u ovom postu je Rare Sapphires koji je nedavno povučen iz prodaje. Gornje note su smokva i grejpfrut; srednje note su gardenija,ljiljan i visibaba; bazne note su kedar vetiver i drvo smokve. Za mene, ovaj parfem je previše intenzivan stoga ću ga proslijediti nekome ko će ga rado nositi. Dolazi u bočici od 50 mililitara.
U prošlomjesečnom paketu sa PR proizvodima dobila sam prefinu pjenušavu kupku od tamne orhideje i maline koja je Avonov novitet. Kupku koristim kao gel za tuširanje i uvijek uživam u njenom mirisu.
Još jedan PR proizvod je i ovaj set nakita koji dolazi u predivnom pakovanju u kojem se nalazi lančić sa dva privjeska koje po želji možete mijenjati.

Da li ste probali neke od ovih proizvoda?

10 comments:

  1. Pur Blanca mi je super, ostale nisa probala. A sad su me u srce pogodili sa Mesmerize Black, baš moje note, i baca na Fame od Lady Gage <3
    A kupke su im super, ja nisam probala tu ali sam si naručila Gingerbread i ooooh myyy gooood, miriše po pravim medenjanicma, popila bih ju :D

    Sad sam si naručila par sitnica među kojima su mr. i mrs. Frosty, samo radi pakiranja ih vrijedi naručit hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fame još nisam potrošila pa ću ovaj put preskočiti Mesmerise Black. :D Sad si me natjerala da kupim Gingerbread kupku. :D Ja sam se ovaj put suzdržala, pa sam samo naručila Sensuelle parfem koji dolazi u setu sa pilingom za tijelo i maskom za lice. :D

      Delete
    2. ja mislim da sam isto malo kupovala, iako su popusti bili preludi i totally tempting :D a mislim da će sljedeći imat još i veće popuste :O plače mi novčanik XD

      Delete
    3. I feel your pain. :D Prijateljica koja se bavi Avonom trlja ruke dok mene u bankrot tjera. A ja naravno ne mogu da se suzdržim.

      Delete
  2. kupka tamne orhideje i maline me jako privlači :D
    lijepi noviteti :D

    ReplyDelete
  3. Premier Luxe svi hvale mozda ga nekad i naručim ;D

    ReplyDelete