Sunday, December 7, 2014

Bloggers made me do it TAG

U posljednje vrijeme blogosferom kruži tag koji je pokrenula Pudrijerica, a cilj ovog taga je pokazati proizvode koje ste kupili pod uticajem blogera. Mnogo moje kozmetike je kupljeno upravo pod ovim uticajem jer blogovi doprinose pražnjenju džepova.
Meet Berry i Punk Up The Royals su dva Catrice rumenila koja sam vidjela na Neirinom blogu Delirium Lifestyle, a kako su moja omiljena rumenila upravo Catrice, uopšte se nisam dvoumila oko kupovine ova dva. Rumenila su jako lijepo pigmentovana i idealne su nijanse za hladnije dane.
Kod Neire sam takođe vidjela i ovaj Essence odstranjivač laka za nokte u gel formi iz limitirane kolekcije Superheroes. Privukao me zbog svoje pink boje i glitera koji u sebi sadrži. Iako obični aceton bolje odradi posao, ovaj sam proizvod kupila zbog ambalaže kojoj nisam mogla da odolim.
Kod divne Anele sa bloga Lipstick Attack sam vidjela recenziju ove Flormar paletice i odmah sam poželjela da je kupim. Jedna jako lijepa paleta sa neutralnim bojama koje možete nositi svakodnevno. Recenzirala sam je OVDJE.
Jasmina sa bloga Make up Arena me je veoma obradovala kada je objavila sliku novih Golden Rose sjenila za obrve. Ja sam odabrala nijansu 106. Oduševljena sam ovim proizvodom i svakodnevno ga koristim. Detaljnu recenziju možete pogledati OVDJE.
Comfort Zone i Petal Pusher su dvije Wet n Wild  Color Icon palete koje sam takođe kupila pod uticajem blogera. Comfort Zone je definitivno zvijezda i preporučujem je svima, dok paletu Petal Pusher još nisam koristila jer nisam pretjerano oduševljena teksturom sjenila. Recenziju možete pogledati OVDJE.
Posljednji proizvod u ovom postu jeste Maybelline Color Tattoo 24 hr kremasta sjenka koja me apsolutno razočarala. Proizvod je jako kremast i lagan za blendanje, a nijansu sam kupila kako bih zavoljela plava sjenila. Problem je u tome što se ne nanosi ravnomjerno, i upravo zbog toga na kapcima izgleda veoma ružno. O ovom proizvodu sam pisala u Hot or Not postu. Pošto je proizvod bio hvaljen na sva zvona odlučila sam da ga kupim, ali, izgleda da sam ugrabila pogrešnu nijansu. Sudeći po pročitanim recenzijama, ne sumnjam da je ovaj proizvod odličan, naravno, kada bih uzela u obzir ostale nijanse koje sam vidjela.



6 comments:

  1. Šteta što si se razočarala u Color Tattoo. Mora bit stvarno da je do nijanse, ja imam Bad to Bronze i odličan je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Upravo sam Back to Bronze swatchala u dm-u i odličan je. Ipak je problem u mojoj nijansi. :D

      Delete
  2. LE Catrice rumenila su ljubav najveća <3
    Ja obožavam Color Tattoo, baš mi je žao što nisi zadovoljna sa svojom :/ Probaj neku drugu nijansu, možda ćeš imati više sreće.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još nisam kupila Catrice rumenilo koje mi se nije svidjelo. :D

      Delete
  3. Mogla bi jednostavno uslikati cijelu svoju skromnu kolekciju,jer skoro sve sam kupila pod utjecajem vas blogerica :D
    Šteta za Maybelline kremasto sjenilo,imam 3 i fenomenalna su mi :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tipkaj nam i ti tag! :D Uvjerila sam se da je problem samo u mom primjerku Color Tattoo-a. :D

      Delete