Saturday, April 18, 2015

AVON Nutra Effects Active Seed Complex Balance linija

Avon na tržište stalno izbacuje novitete, a ja vam danas pišem o Nutra Effects liniji koju sam nedavno dobila na testiranje. Riječ je o dnevnoj i noćnoj kremi sa aktivnim kompleksom na bazi chia sjemenki, a chia sjemenke su hranjive u svakom obliku. U ovoj liniji možete pronaći kreme za različite tipove kože: linija Balance za mješovitu kožu, linija Radiance za normalnu kožu, Ageless linija za kožu osoba od 35+ godina, Hydration linija za suhu kožu, te proizvode za njegu i čišćenje lica.

Kreme koje sam ja dobila su iz linije Balance koja je namijenjena mješovitoj koži. Moja koža je masnija na T-zoni sa obrazima koji su normalni do suhi što je čini mješovitom, te je odličan kandidat za liniju Balance. Obje kreme su pogodne za sve dobne skupine.
Obje kreme su hipoalergene, bez parabena i boja, alergološki su testirane i pogodne su za osjetljivu kožu. Balance dnevna krema ima SPF faktor 15, umanjuje višak masnog sjaja, pruža koži uravnoteženu hidrataciju te je idealna za mješovitu i masnu kožu.
  Balance gel krema ima veoma laganu i brzoupijajuću formulu, pomaže u regulaciji sebuma i koži pruža uravnotežen izgled. Može se koristiti kao dnevna i noćna krema.
Zelena boja je zaštitnik Balance linije, pa ćete tako unutar zelenih kutijica pronaći kreme u staklenoj ambalaži koje sadrže po 50 mililitara proizvoda. Ambalaža je na mene ostavila jako lijep dojam s obzirom da se ne radi o proizvodima koji imaju basnoslovnu cijenu. Dakle, ambalaža je lijepa i kvalitetna. Nakon što odvrnete plastični poklopac, na kremama se nalazi još jedan, zaštitni poklopac što je svakako plus.
Kremama sam u potpunosti zadovoljna jer su mom licu pružile upravo ono što obećavaju te sam ih uključila u svoju svakodnevnu njegu lica. Dnevna krema ima gušću teksturu te moram priznati da je nanosim i ujutru i naveče zbog izvrsne hidratacije koju pruža. Koristim je tako što je u tankom sloju nanesem na očišćenu kožu lica i vrata. 

Gel krema sa svojom laganom teksturom koja je nemasna i neljepljiva, a ipak pruža dovoljno hidratacije vidno popunjava pore te se pokazala kao odlična podloga za puder. Koristim je tako što je nanesem u tankom sloju na čistu kožu lica, nakon čega je koža spremna za nanošenje pudera.

Cijena krema iz linije Balance u aktuelnoj brošuri koju možete pogledati ovdje iznosi 10,90 KM, a ja sam sigurna da ću ih ponovo kupiti nakon što potrošim ove dvije.
Sastav dnevne kreme
Sastav gel kreme

Hoćete li probati nešto iz Avonove Nutra Effects linije?


8 comments:

  1. Kreme su ekstraaaa.. Svugdje to moram komentarisati hahah :-)

    ReplyDelete
  2. sviđaju mi se, i ja sam dobila balance, ali još nisam dovoljno istesirala. Btw gore si napisala da si dobila radiance pa u istom dijelu balance :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno Teky. <3 Avon me zaista ugodno iznenadio ovim kremama. :))

      Delete
    2. nema na čemu :D meni se čine fine skroz, evo počela sam ih koristiti, toplije vrijeme pa mjenjam rutinu haha

      Delete
  3. I meni su ove kreme odlicne, ja sam dobila radiance liniju, i bas sam zadovoljna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš mi je drago što se kremice dopadaju većini djevojaka. :))

      Delete