Tuesday, January 26, 2016

Bornprettystore Tutu Sunshine Lipstick Pencils


Poštar sa šminkom je ženin najbolji prijatelj!
Očekivala sam paket sa bornprettystore stranice, ali se nisam nadala ovako brzoj isporuci. Naime, kontaktirali su me i ponudili da mi pošalju neke proizvode za usne jer im se te recenzije najviše dopadaju na mom blogu. I tako, otvorim paket, a u njemu osam kartonskih kutijica na kojima piše Tutu Sunshine. Da, Tutu Sunshine. Kako bilo koji kozmetički proizvod koji nosi ovakav naziv može da bude dobar? Ajde, ajde, prestani da budeš puna predrasuda, nijanse su ipak predivne... I tako, počnem sa swatchanjem, nakon kojeg sam nabacila osmijeh od uha do uha. Eto, znate da će recenzija biti pozitivna. 

Dobila sam osam nijansi, od kojih je svaka "moja", a sigurna sam da ovo nije cijela linija. 
Ambalaža je plastična, jednostavna, sa prozirnim poklopcem kroz koji možete vidjeti boju ruža, a boje koje se nalaze na vrhu ambalaže nisu ni slične boji proizvoda.
 Kao i kod Avonovog ruža u olovci, i ovi imaju mehanizam odvrtanja, što znači da vam oštrilo nije potrebno. Neki od ovih ruževa vam pružaju mat, a neki kremasti finiš, ove malo kremastije obično fiksiram sa malo pudera u prahu, a ako to ne uradim, vremenom, i sami postaju mat na usnama. Tekstura im je mnogo bolja nego kod Avonovog ruža u olovci koji je više voskast, a recenzirala sam ga u prethodnom postu. Ravnomjerno, precizno, i nevjerovatno lako se nanose. Mogu ih porediti sa voljenim Golden Rose Velvet Matte ruževima, a razlika između njih je ta što se Tutu Sunshine ruževi nanose u tanjem sloju. U samo jednom sloju pružaju punu pigmentaciju, što me oduševilo. Ne uvlače se u bore na usnama, niti se razljevaju van ruba usana. Imaju veoma blag, skoro neprimijetan miris kojeg poredim sa mirisom Nivea kreme, a osjetit ćete ga samo ako budete njuškali proizvod. Trajnost im je nekih 6-7 sati i preživjet će piće, a nakon jela ćete ipak morati da ih popravite.
Najbolje od svega je njihova cijena koja iznosi $2.60, a možete ih poručiti ovdje
Na fotografijama bornpretty sajta nijanse ruževa nisu vjerodostojno prikazane, zato vas ostavljam sa fotkama koje će vam biti više od pomoći. Ove olovke su pored VM ruževa, ušle u prvu postavu mojih proizvoda za usne. 



10 comments:

  1. Eeee jesu lijepi :O Nikad ne bih rekla :D Ne mogu se odlučiti za favorita..

    ReplyDelete
  2. Wow!! Predivne nijanse, a i te tvoje usne Meri, ne može nešto ne valjati na njima :D

    ReplyDelete
  3. svi su predivni :D a cijena je smješna

    ReplyDelete
  4. Kako je dobar ovaj 27 *-*
    Doduse, na tvojim usnama svi djeluju super.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 27. najčešće nosim, nijansa je prava a la Kajli :D

      Delete
  5. Prelijepii su,ko bi rekao da valjaju :D
    24 mi je favorit,bas nosiva nijansa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja nisam vjerovala u njihov kvalitet, baš mi je drago da sam se prevarila. :D

      Delete
  6. Ovo su i "moje nijanse" haha lijepe su zaista podsjecaju na taj tip ruza (u olovci) iz avona :D
    Novi post na http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/01/avon-glow-bronzer-perle-cetkica.html

    ReplyDelete
  7. Hi how can buy this Lipstic Tutu sunshine?

    ReplyDelete